Väck nytt liv i din trädgårdsoas.

Här hittar du allt du behöver för ditt växthus eller orangeri. Byt ut dina gamla fönster enkelt och säkert med växthusglas eller förgyll din oas med glasklara inredningsdetaljer av plexiglas. Uppgradera din trädgårdsoas idag!

Såhär lyfter du din trädgård.

Väx(t)huset är passionerade om att förbättra din trädgårdsoas. Med fokus på kvalitet och enkelhet har vi tagit fram allt du behöver för att lyfta din gröna värld. Här är några av våra favoriter för din trädgårdsoas.
växthusglas

Växthusglas

Förnya ditt växthus enkelt och säkert med glasklart växthusglas tillverkad av högkvalitativ akryl. Till skillnad från billigare plastglas så gulnar ej växthusglas av solljus.

tre transparenta lådor

Glasklara inredningsdetaljer i plexiglas.

Förgyll ditt orangeri eller växthus med glasklara och genomskinliga lådor av plexiglas. Ett utmärkt alternativ till traditionella krukor. Fyll på lådorna med jord och plantera!

orangeri

Tips och idéer 

Låt dig inspireras och gör verklighet av din drömplats i trädgården. Hämta inspiration och läs mer om drivhus, orangeri och växthus här.

glas till växthus

Kostnadsfri rådgivning

På houzz.se kan du få kostnadsfri rådgivning av en expert innan glasbyte. Ta alltid reda på pris och leveranstid för att undvika bekymmer och begär alltid en totalkostnad innan beställning.

röhm

Vad är plexiglas?

Plexiglas är ett varumärke och en typ av transparent termoplast, även känd som akrylglas eller akrylplast och används som ett lättare och hållbarare alternativ till glas. Det är känt för sin höga transparens, slagtålighet och väderbeständighet. Röhm är företaget som tillverkar och ursprungligen även utvecklade Plexiglas. Grundat av Otto Röhm, är Röhm GmbH en tysk kemisk tillverkare som är ledande inom produktionen av akrylprodukter.

Din trädgårdsoas är vår inspiration.

Har du tips eller idéer om hur vi kan förbättra våran sida så skicka ett mail (info@vaxhuset.nu) med dina synpunkter. Vi vill bli inspirerade av din uteplats och dina projekt så dela gärna med dig slutresultatet av din trädgårdsmagi med oss på Väx(t)huset!